Over ons

25 jaar ervaring in rashonden en raskatten

Dit jaar zijn we een nieuwe kennel gestart, maar we hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de regio’s Antwerpen-Turnhout-Geel.
Wij verkopen diverse rashonden en raskatten. Al onze honden en katten zijn bij ons sociaal gekweekt. Onze Kennel – fokkerij werkt ook samen met andere fokkers die zich houden aan de Belgische en Europeese wetgeving inzake dierenwelzijn.
Vleminx Manuella is gediplomeerd fokker in de anatomie en kynologie van de hond,en heeft het diploma behaald in Syntra Antwerpen.

Vertrouwen

Ons doel is het vinden van een geschikt huis voor onze rashonden en raskatten. Wij ontvangen daarom onze klanten in een huiselijke vertrouwelijke omgeving. Als u zich op uw gemak voelt, kunnen we in overleg kijken of de pup of kitten bij u en uw gezinssituatie past. Beide partijen moeten tevreden zijn. Wij geven u alle tijd en ruimte om de juiste beslissing te nemen

Begeleiding

Professionele begeleiding is bij cattery – kennel Hoeve Hoogland troef. Vooraf voorzien wij u van alle informatie die u nodig heeft maar ook na de verkoop kan u ons steeds informatie vragen over u pup of kitten. Wij blijven u ook graag verder in de toekomst helpen. Na ons uitgebreide advies, uitleg en begeleiding zal u samen met de pup of kitten een betrouwbare toekomst tegemoet gaan.

PUPS

We zijn gespecialiseerd in Chihuahuas en Engelse Bulldogs, maar we hebben ook andere rassen. Al onze pups zijn ingeënt,meermaals ontwormd en in het bezit van een Microchip. Ook krijgt u een paspoort, en een schriftelijke garantie en ook staan al onze pups uiteraard onder wekelijkse dierenartscontrole.

KITTENS

Onze kittens zijn hier  sociaal gekweekt en opgevoed.De kittens worden bij ons gekweekt maar wij werken ook samen met andere kwekers  ,die  voldoen aan de Belgische wetgeving. Alle kittens zijn ingeënt, en meermaals ontwormd, en zijn in bezit van een microchip. Daarbij ontvangt u ook een schriftelijke garantie en staan de jonge katjes onder wekelijkse dierenartscontrole. Onze cattery is gespecialiseerd in de Sphynx, Ragdoll, Heilige Birmaan, Perzen, Britse korthaar, Britannica, Maine Coon, Bengaal, Highland en Scottish Fold.

Fotoalbum