Amerikaanse staffordshire terrier

Karakter Amerikaanse stafford:

De amerikaanse stafford of ook wel de Am staffs genoemd zijn eerlijke ongecompliceerde , aanhankelijke, actieve honden. Ze zijn waaks, erg moedig en behoorlijk hard voor zichzelf. De Am.Staff is zeer trouw aan zijn gezin en in doorsnee ook gehoorzaam. Reuen van dit ras kunnen wat dominant zijn.Ze gaan in aanleg goed om met kinderen en zijn erg tolerant.En opgevoede Am Staff zal huis en haard goed bewaken, maar stelt zich niet onvriendelijk op tegen mensen die hij niet kent. Hij zal uiteraard zijn mannetje staan als zijn gezin wordt bedreigd.

Uiterlijk Amerikaanse stafford:

schouderhoogte van de reuen 45 tot 48 cmen de teven43 tot 46 cm.De vacht is kort stijf en ligt zeer dicht tegen de huid. Iedere vacht kleur  is toegestaan. De meest voorkomende kleuren zijn verschillende tinten gestroomd,rood en beigeal dan niet met witte aftekening en een zwart masker.

Beschikbare nestjes

Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be.

Amerikaanse staffordshire terrier kopen?

Regelmatig hebben we nieuwe amerikaanse staffordshire terrier nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.