Cavalier king Charles Spaniël

Karakter Cavalier King Charles Spaniël

De Cavalier King Charles Spaniël staat bekend om hun vrolijke.zachtaardige en vriendelijke aard.Ze hebben een stabiel en niet nerveus karakter,zijn heel aanhankelijk en hebben een normale intelligentie.Cavaliers zijn in doorsnee gehoorzaam en meegaand.Hun aanpassingsvermogen is groot,ze stellen de aandacht en aanwezigheid van hun eigenaren zeer op prijs.Deze honden zijn zeer sociaal in omgang.De omgang met kinderen is goed.Hoewel ze hun stem zoals vrijwel alle andere honden,wel eens laten horen als er bezoek komt,zijn ze vriendelijk tegen iedereen en niet waaks.

Uiterlijk Cavalier King Charles Spaniël

Schouderhoogte :de rasstandaard geeft geen richtlijnen maar de honden meten ongeveer 35 cm.Het gewicht zit tussen de 5 en de 8 kg.De vacht is lang zijdeachtig zonder krullen.De kleuren van dit ras komen voor in 4 verschillende kleurslagen oa ruby,black and tann,tricolor en blenheim.

Beschikbare nestjes

Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be.

Cavalier king Charles Spaniël kopen?

Regelmatig hebben we nieuwe cavalier king charles spaniël nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.