Engelse Bulldog

Karakter Engelse Bulldog

Engelse Bulldoggen zijn goedmoedige zeer evenwichtige ,zachtaardige honden.Ze hebben een vrolijke opgewekte en vriendelijke instelling,zijn spontaan en entousiast maar doorgaans rustig in huis.Ze zijn behoorlijk intelligenten redelijk goed gehoorzaam.Het is een aanhankelijke hond en graag dicht bij zijn gezin.Engelse Bulldoggen gaan goed om met soortgenoten als ook met andere huisdieren.Daarnaast kunnen ze het voortreffelijk vinden met kinderen,ze zijn uiterst tolerant en de meeste beschikken over een honds gevoel voor humor.Ze zijn allemands vriend toch kunnen ze zich waaks en beschermend opstellen.

Uiterlijk Engelse Bulldog

Een Engelse Bulldogs wordt maximaal 40 cm hoog en weegt tussen de 22en 25 kg. Engelse Bulldogs zijn breed en compact en hebben een stevige kop. De snuit is kort en de onderkaak staat iets naar voren. Ze hebben een korte vacht en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.De Engelse Bulldoggen komen voor in twee kleurslagen gestroom of rood.Het rood kan gaan van beige tot donker ree rood.Ze kunnen al dan niet witte aftekeningen hebben of een zwart masker.

Beschikbare nestjes

Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be.

Engelse Bulldog kopen?

Regelmatig hebben we nieuwe engelse bulldog nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.