Kaukasische Owtcharka herder

Karakter Kaukasische herder:

De kaukasische herder is nog een zeer oorspronkelijk ras, dat in zijn streek van herkomst kudde en vee  tegen vier-en tweebenige kwaadwillenden beschermd. Dit ras is territoriaal ingesteld, zelfstandig en zee moedig. Hij is bijzonder waaks en heeft een sterke verdedigingsdrang. De vacht beschermt ze tegen extreme weersinvloeden. Alles wat hoort bij het gezin of het nu kinderen, kippen, katten of wat dan ook wordt als eigen aangemerkt en zodanig gerespecteerd en beschermd.Dit ras is zeer  wantrouwigen stellen zich zeer waaks op ten opzichte van mensen die ze niet kennen.

Uiterlijk Kaukasische herder:

De schouderhoogte bij reuen is minimaal 65 cm en bij teven 62 cm.Men geeft de voorkeur aan honden met een schouderhoogte van 70 cm.De Kaukasische herder heeft een grove rechte haren en een goed ontwikkelde onder vacht.Ze worden gefokt in verschillende nuances wolfsgrauw met lichte tot roodachtige schakering.

Beschikbare nestjes

Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be.

Kaukasische Owtcharka herder kopen?

Regelmatig hebben we nieuwe kaukasische owtcharka herder nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.