Mastino Napoletano

Karakter Mastino Napoletano:

Goed opgevoede Mastino’s zijn evenwichtige, bedaarde honden. Ze hechten zich sterk aan hun gezin. Ze zijn moedig en gehard, behoorlijk dominant. Het ras is van nature territoriaal ingesteld. Ze zijn waaks en verdedigen hun huis en haard uitstekend. Als zijn bazen bedreigd worden of er komen onnodige gasten wanneer u niet thuis bent zal hij zonder meer ingrijpen. Ze horen in huis ten midden van hun mensen te leven en zijn graag betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Uiterlijk Mastino Napoletano:

De schouderhoogte ligt voor de reuen tussen 65 en75 cm en bij teven 60 tot 68 cm.Het gewicht is voor reuen 50 tot 70 kg en voor teven 42 tot 60 kg.De vacht is kort,dicht ,glad en fijn.De meest voorkomende kleur is blauwgrijs maar daarnaast zijn de kleuren grijs,zwart bruin en vosrood ook toegestaan.Alle kleuren mogen gestroomd zijn en een weinig wit op de borst en tenen is toegestaan.De Mastino Napoletano vraagt weinig vachtverzorging.

Beschikbare nestjes

Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be.

Mastino Napoletano kopen?

Regelmatig hebben we nieuwe mastino napoletano nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.