Sharpei

Karakter Sharpei:

Sharpei’s hebben een actief,vriendelijk en speels karakter maar kunnen ook behoorlijk dominant zijn. Ze zijn waaksen springen beslist in de bres voor hun mensen als dat nodig  is, ze zijn niet agressief of over attent. Ze maken een bedaarde, ingetogen en evenwichtige indruk. Ze blaffen weinig. Sharpe’s zijn in het algemeen vriendelijk tegen over mensen die ze niet kennen. Met kinderen kunnen ze het over het algemeen goed vinden en als ze goed gesocialiseerd zijn kunnen ze harmonieus samen leven met  katten, honden kan soms een probleem geven omdat Sharpei’s strijdvaardig zijn.

Uiterlijk Sharpei:

De schouderhoogte is ongeveer 48 to 58 cm.Het gewicht ligt tussen de 18 en 29 kg.Sharpei betekent’zandhuid’.De vacht is zeer kort,hard en borstelig van structuur en heeft geen ondervacht.De Sharpei heeft op jonge leeftijd veel rimpels op het gehele lichaam.De rimpels moeten regelmatig nagezien worden en als nodig gereinigd woorden.

Beschikbare nestjes

Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be.

Sharpei kopen?

Regelmatig hebben we nieuwe sharpei nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.