Siberian Husky

Karakter Siberian Husky:

De Siberian Husky is een vriendelijke, goedgehumeurde en goedaardige hond. Hij heeft veel energie.Hij heeft veel energie en beschikt over een behoorlijk portie jachtinstinct.Ze zijn gesteld op hun eigenaar en het gezin,en laat dat ook blijken maar blijft desondanks onafhankelijk en wat eigenzinnig.Een Husky is doorgaans niet waaks.Deze honden gaan in het alemeen goed om met soortgenoten,maar laten de kaas niet van hun brood eten.Vanwege hun jachtinstinct zijn kippen,konijnen en katten niet de ideale huisgenoten.De meeste Husky’s kunnen goed met kinderen opschieten en en geven blijk van een hoge tolerantie.Het zijn echte groeps dieren en er wordt dan ook aanbevolen om meerdere Husky’s te houden.

Uiterkijk Siberian Husky:

Schouderhoogte voor de reuen is 53 tot60cm en voor teven 51 tot 56 cm.Het gewicht is voor reuen 20 tot 27 kg en voor teven 16 tot 22 kg.Siberian Husky’s hebben een dubbele vacht.De ondervacht is  dicht en donzig,de bovenvacht is zacht en glad.Alle kleuren en combinaties zijn toegestaan.De ogen kunnen blauw of bruin zijn,ze komen ook voor met een blauw en een bruin oog.

Beschikbare nestjes

Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be.

Siberian Husky kopen?

Regelmatig hebben we nieuwe siberian husky nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.