100%
  Belgische puppy's

  Informatie

  Bestel gemakkelijk een 100 % Belgische pup in uitstekende conditie en aan een eerlijke prijs.

  Over het proces

  Ondanks onze 30 jaar ervaring met honden blijft de dracht, de bevalling en het zogen van een teefje telkens opnieuw een fantastische periode. Wij omringen onze moedertjes en hun puppy’s dan ook met alle liefde en aandacht die ze nodig hebben om gezond en gelukkig op te groeien. We laten de natuur zijn gang gaan, maar we waken er ook over dat het op elk moment goed gaat met mama en kindjes.

 • 1. Fokken

  Bij Hoeve Hoogland fokken wij enkel met 100 % Belgische pups in uitstekende conditie. Je kan de ouderdieren van je pup altijd komen bezoeken als je nieuwsgierig bent naar zijn of haar afkomst.

 • 2. Zwangerschap

  Teefjes zijn tussen de 57 en de 69 dagen drachtig van 1 of meerdere puppy’s. Zwangere honden krijgen bij ons alle liefde en aandacht die ze nodig hebben tijdens deze bijzondere periode.

 • 3. Bevalling

  Teefjes krijgen bij ons een bijzondere plek toegewezen waar ze zich helemaal op hun gemak voelen om te bevallen. Deze plek is afgebakend voor de veiligheid van de pups en aangenaam warm.

 • 4. Zogen

  De natuur doet altijd prachtig zijn werk. We laten onze teefjes in alle rust hun pups zogen maar we houden natuurlijk een oogje in het zeil en beschikken over een vaste dierenarts die medische bijstand kan bieden indien nodig.

 • 5. Joepie, naar huis!

  Zodra de pups oud genoeg zijn en alle check-ups door onze dierenarts met glans hebben doorstaan, zijn ze klaar om warm opgevangen te worden in een nieuwe thuis door een toegewijd baasje.

 • Socialisatie- en opvoedingstips

  • Komen al jullie pups uit België?

   Al onze pups zijn in België geboren, bij ons of in een Belgisch gezin, en hebben een in België verblijvende rashond als vader en moeder. Omdat we veel belang hechten aan de afkomst van onze puppy’s kan je, indien de pups bij ons geboren zijn, ook altijd de ouders van de hondjes een bezoekje komen brengen.
  • Kunnen we de vader- en/of moederdieren bezoeken?

   Zeker! Wij hechten heel veel belang aan de afkomst van onze puppy’s. Je kan dus ook zeker de ouders van je pup bezoeken als je bij ons een hondje koopt. Op onze website vind je ook al wat meer informatie over onze ouderdieren.
  • Welke rassen kweken jullie?

   Wij kweken enkel zuivere rashonden. Alle rassen zijn bij ons vertegenwoordigd, maar we hebben uiteraard niet op elk moment alle rassen ter beschikking. Kijk daarom best eerst eens op onze website welke rassen er bij ons op dat moment vrolijk rondhuppelen.
  • Werken jullie met reservaties?

   Je kan bij ons ter plaatse terecht om kennis te maken met onze puppy’s in hun vertrouwde omgeving. Ben je al meteen gecharmeerd door een pup? Dan kan je via onze website ook een pup reserveren. Zo ben je zeker dat jouw voorkeur of ras nog beschikbaar is bij je bezoek. We werken bij reservatie wel met een voorschot.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op met ons. Wij geven je snel antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website