100%
  Belgische puppy's

  Over ons

  Bij Hoeve Hoogland kan je terecht als je op zoek bent naar een 100 % Belgische pup die opgegroeid is in de beste condities.

  Waarom Hoeve Hoogland?

  Bij Hoeve Hoogland krijgt het welzijn van onze pups de hoogste prioriteit. Daarom blijven we innoveren en investeren in de omgeving waarin ze opgroeien en volgen we liefdevol hun ontwikkeling op de voet op. Vanuit onze kennis en 30 jaar ervaring met honden doen we dat tenslotte met passie. Zowel medisch als sociaal krijgen onze puppy’s alles dat ze nodig hebben om gezond en gelukkig op te groeien. We hebben dan ook veel ruimte voorzien, zowel binnen als buiten, waar ze zich ten volle kunnen uitleven. We gunnen onze klanten immers méér dan een hond: een aardige, gelukkige en trouwe metgezel voor het leven in prima conditie. En natuurlijk dragen we ook zorg voor onze mensen. Daarom werden we door Synkroon erkend als inclusieve onderneming. We willen immers bijdragen aan de realisatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.

  100 % voor dierenwelzijn

  Bij ons vind je de mooiste Belgische puppy’s in topconditie. Onze pups groeien immers met de grootste zorg sociaal op. Ze krijgen veel speelruimte en regelmatig een medische check-up door onze vaste dierenarts. We blijven ook innoveren en investeren om het onze lieve viervoeters naar hun zin te maken. Als erkende kennel en hondenfokker houden wij ons volledig aan de Belgische en Europese wetgeving inzake dierenwelzijn. Al onze pups zijn gevaccineerd en meermaals ontwormd. Ze hebben allemaal een microchip en een Europees paspoort. Maar wij willen méér voor onze hondjes. Ze krijgen bij ons alle verzorging, aandacht en ruimte om gezond te ontwikkelen. Wij steken onze handen in het vuur voor onze pups. Daarom ontvang je bij aankoop ook altijd een schriftelijke garantie.

  HK nummer:

  HK15107903

  Thuisbezorgservice

  Heb je niet kunnen weerstaan aan de charmante puppyblikken op onze website. Is je oog gevallen op één van onze pups? Misschien wordt dit wel je toekomstige metgezel. Dankzij onze bezorgservice brengen wij je hondje veilig aan huis met alle basisbenodigdheden en een woordje uitleg. Zo kun jij je focussen op een liefdevolle ontvangst. Bij thuislevering betaal je een meerkost afhankelijk van de afstand. We raden natuurlijk wel altijd aan om eerst ter plaatse bij ons kennis te komen maken met je puppy. Een dier is immers voor het leven en niet voor maar heel even.
  • Komen al jullie pups uit België?

   Al onze pups zijn in België geboren, bij ons of in een Belgisch gezin, en hebben een in België verblijvende rashond als vader en moeder. Omdat we veel belang hechten aan de afkomst van onze puppy’s kan je, indien de pups bij ons geboren zijn, ook altijd de ouders van de hondjes een bezoekje komen brengen.
  • Kunnen we de vader- en/of moederdieren bezoeken?

   Zeker! Wij hechten heel veel belang aan de afkomst van onze puppy’s. Je kan dus ook zeker de ouders van je pup bezoeken als je bij ons een hondje koopt. Op onze website vind je ook al wat meer informatie over onze ouderdieren.
  • Welke rassen kweken jullie?

   Wij kweken enkel zuivere rashonden. Alle rassen zijn bij ons vertegenwoordigd, maar we hebben uiteraard niet op elk moment alle rassen ter beschikking. Kijk daarom best eerst eens op onze website welke rassen er bij ons op dat moment vrolijk rondhuppelen.
  • Werken jullie met reservaties?

   Je kan bij ons ter plaatse terecht om kennis te maken met onze puppy’s in hun vertrouwde omgeving. Ben je al meteen gecharmeerd door een pup? Dan kan je via onze website ook een pup reserveren. Zo ben je zeker dat jouw voorkeur of ras nog beschikbaar is bij je bezoek. We werken bij reservatie wel met een voorschot.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op met ons. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website