100%
  Belgische puppy's
  Amerikaanse Stafford

  Karakter

  Een Amerikaanse Stafford of Staffordshire Terriër krijgt ook wel eens het koosnaampje ‘Amstaff’. Deze hond staat bekend om zijn stabiel en krachtig karakter. Hoewel deze rashonden indrukwekkend en energiek zijn en een sterk, robuust uiterlijk hebben, zijn ze enorm zachtaardig en loyaal. Het zijn wel extraverte gezelschapshonden die hun gezin tot de dood zullen beschermen. De American Stafford kan goed om met bekende gezinsleden, ook kinderen, en zelfs katten en andere honden. Je kan hem entertainen met speurtochten en wandelingen. Als ze voldoende beweging hebben, kunnen deze rashonden zich ook prima aanpassen aan een stadsleven in een kleinere woonomgeving.

  Hoogte (volgroeid):

  Gemiddeld: 33 tot 53 cm.
  Beschikbaar in 3 formaten: standaard, pocket of XL.

  Gewicht:

  Gemiddeld: 30 tot 40 kg.

  Vacht:

  Kort, glad en glanzend. Vlak en matig ruw bij het aaien.

  Levensverwachting:

  Gemiddeld: 8-12 jaar.

  Nog steeds geen puppy gevonden?

  Felicanis beschikt over een ruimer aanbod aan verschillende honden- en kattenrassen uit binnen- en buitenland. Heb je bij ons niet gevonden wat je zoekt? Neem dan zeker daar eens een kijkje.

  Mooie en gezonde puppy's

  Bij ons vind je de mooiste Belgische puppy’s in topconditie. Onze pups groeien immers met de grootste zorg sociaal op. Ze krijgen veel speelruimte en regelmatig een medische check-up door onze vaste dierenarts. We blijven ook innoveren en investeren om het onze lieve viervoeters naar hun zin te maken.
  • Komen al jullie pups uit België?

   Al onze pups zijn in België geboren, bij ons of in een Belgisch gezin, en hebben een in België verblijvende rashond als vader en moeder. Omdat we veel belang hechten aan de afkomst van onze puppy's kan je, indien de pups bij ons geboren zijn, ook altijd de ouders van de hondjes een bezoekje komen brengen.
  • Kunnen we de vader- en/of moederdieren bezoeken?

   Zeker! Wij hechten heel veel belang aan de afkomst van onze puppy's. Je kan dus ook zeker de ouders van je pup bezoeken als je bij ons een hondje koopt. Op onze website vind je ook al wat meer informatie over onze ouderdieren.
  • Werken jullie met reservaties?

   Je kan bij ons ter plaatse terecht om kennis te maken met onze puppy's in hun vertrouwde omgeving. Ben je al meteen gecharmeerd door een pup? Dan kan je via onze website ook een pup reserveren. Zo ben je zeker dat jouw voorkeur of ras nog beschikbaar is bij je bezoek. We werken bij reservatie wel met een voorschot.
  • Welke rassen kweken jullie?

   Wij kweken enkel zuivere rashonden. Alle rassen zijn bij ons vertegenwoordigd, maar we hebben uiteraard niet op elk moment alle rassen ter beschikking. Kijk daarom best eerst eens op onze website welke rassen er bij ons op dat moment vrolijk rondhuppelen.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op met ons. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website