100%
  Belgische puppy's
  • Geslacht: Mannelijk
  • Extra information: Foto genomen op :23/06/22 -Puberpup +6-12 maand -Adolescent puppy +6 -12months -Chiot adolescent +6-12 mois

  Reserveer nu

  Voel je een connectie met deze puppy? Reserveer hem/haar dan snel voordat iemand anders het doet! Je betaalt € 150 voor de reservatie, de rest als je de puppy komt ophalen of bij levering.

  Prijs: € 695

  Reservatievoorwaarden(Required)
  Discover
  Supported Credit Cards: Discover
   
  Hidden
  Dalmatiër pup

  Karakter

  Dalmatiërs houden van ravotten, voetballen en spelen. Hoewel je er geen 101 moet aanschaffen, vertoeven ze wel graag in gezelschap. Want ze zijn van nature heel vriendelijk en sociaal ingesteld. Ze zijn erg trouw aan hun baasje en doen erg hun best om het die naar zijn zin te maken. Doordat ze geen greintje agressie in zich hebben, kunnen ze uitstekend opschieten met kinderen, andere honden en zelfs katten. Toch zijn ze alert en verwittigen ze bij gevaar. Deze opgewekte en nieuwsgierige honden houden van speuren, hebben een groot uithoudingsvermogen en potentieel om te trainen. Neem je dalmatiër mee op een avontuurlijke trekvakantie en hij zal het heerlijk vinden.

  Hoogte (volgroeid):

  Reutje: gemiddeld: 56-61 cm.
  Teefje: gemiddeld: 54-59 cm.

  Gewicht:

  Gemiddeld: 24-32 kg.

  Vacht:

  Dicht, kort, hard en glad met een heel typisch herkenbaar vlekkenpatroon.

  Levensverwachting:

  Gemiddeld: 13-16 jaar.

  Thuisbezorgservice

  Heeft deze puppy je hart gestolen? Dankzij onze bezorgservice brengen wij je hondje snel en veilig aan huis zodat jij je kunt focussen op zijn/haar liefdevolle ontvangst. Bij thuislevering betaal je een meerkost afhankelijk van de afstand. We raden natuurlijk wel altijd aan om eerst ter plaatse bij ons kennis te komen maken met je puppy. Een dier is immers voor het leven en niet voor maar heel even.


  Nog steeds geen puppy gevonden?

  Felicanis beschikt over een ruimer aanbod aan verschillende honden- en kattenrassen uit binnen- en buitenland. Heb je bij ons niet gevonden wat je zoekt? Neem dan zeker daar eens een kijkje.  Mooie en gezonde puppy's

  Bij ons vind je de mooiste Belgische puppy’s in topconditie. Onze pups groeien immers met de grootste zorg sociaal op. Ze krijgen veel speelruimte en regelmatig een medische check-up door onze vaste dierenarts. We blijven ook innoveren en investeren om het onze lieve viervoeters naar hun zin te maken.

  • Komen al jullie pups uit België?

   Al onze pups zijn in België geboren, bij ons of in een Belgisch gezin, en hebben een in België verblijvende rashond als vader en moeder. Omdat we veel belang hechten aan de afkomst van onze puppy's kan je, indien de pups bij ons geboren zijn, ook altijd de ouders van de hondjes een bezoekje komen brengen.

  • Kunnen we de vader- en/of moederdieren bezoeken?

   Zeker! Wij hechten heel veel belang aan de afkomst van onze puppy's. Je kan dus ook zeker de ouders van je pup bezoeken als je bij ons een hondje koopt. Op onze website vind je ook al wat meer informatie over onze ouderdieren.

  • Werken jullie met reservaties?

   Je kan bij ons ter plaatse terecht om kennis te maken met onze puppy's in hun vertrouwde omgeving. Ben je al meteen gecharmeerd door een pup? Dan kan je via onze website ook een pup reserveren. Zo ben je zeker dat jouw voorkeur of ras nog beschikbaar is bij je bezoek. We werken bij reservatie wel met een voorschot.

  • Welke rassen kweken jullie?

   Wij kweken enkel zuivere rashonden. Alle rassen zijn bij ons vertegenwoordigd, maar we hebben uiteraard niet op elk moment alle rassen ter beschikking. Kijk daarom best eerst eens op onze website welke rassen er bij ons op dat moment vrolijk rondhuppelen.


  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op met ons. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website