100%
  Belgische puppy's
  ALLEMAAL GERESEERVERED

  Australische herder

  Wie op zoek is naar een intelligente, veelzijdige boerderijhond of huisgezel met een beschermende houding naar zijn eigenaars toe, zal dol zijn op de Australische herder.

  Australische herder

  Karakter

  De leergierige en intelligente Australische herder is gemakkelijk te trainen door zijn natuurlijke veelzijdigheid. Hij is van oorsprong een boerderijhond door zijn onvermoeibaarheid en werklust, maar maakt ook een uitstekende huisgezel. Australische herders kunnen dan ook prima opschieten met kinderen. Het zijn alerte wakers maar ze blaffen enkel bij een gevoel van dreiging. Deze loyale beschermers hebben ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar hun gezin toe.

  Hoogte (volgroeid):

  Reutje: gemiddeld 50-58 cm
  Teefje: gemiddeld 45-53 cm

  Gewicht:

  Gemiddeld 14-20 kg

  Vacht:

  Opvallend en meerkleurig

  Levensverwachting:

  Gemiddeld 12-13 jaar

  Hoe adopteer je een puppy uit Hoeve Hoogland?

  Tussen een hond en een baasje is het vaak liefde op het eerste gezicht. Daarom raden wij aan om eens ter plekke kennis te maken met onze pups. Zo kan je hen zien spelen en rusten in hun vertrouwde omgeving. Heeft er toch al een pup je hart gestolen op basis van de foto? Dan kan je via onze website je favoriet reserveren. Dan ben je zeker dat hij of zij nog beschikbaar is bij je bezoekje aan onze kennel.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website