100%
  Belgische puppy's
  ALLEMAAL GERESEERVERED

  Cavalier King Charles

  Zoek je een betrouwbaar en loyaal huisdier om je gezin mee uit te breiden? Dan zal de Cavalier je zeker niet teleurstellen.

  Cavalier King Charles

  Karakter

  De Cavalier King Charles Spaniël is een zachtaardig en vriendelijk hondenras en een standvastig huisdier: aanhankelijk en trouw. Deze klassieke trouwe viervoeter is doorsnee gehoorzaam en normaal intelligent. Een Cavalier is stabiel en sociaal en kan zich goed aanpassen. Hij kan ook goed overweg met kinderen. Het is een evenwichtige en charmante hond die graag dicht bij zijn baasje is maar ook regelmatig zijn sportieve kant wil laten zien. Om zijn vachtverlies in de ruiperiode te beperken, is het nodig om hem regelmatig te borstelen. Als hij daarnaast ook voldoende beweging en kwalitatieve voeding krijgt, extra bescherming bij extreme temperaturen en je zijn ogen en oren goed schoonhoudt, blijft dit charmante huisdier fit en gezond.

  Hoogte (volgroeid):

  Gemiddeld 35 cm

  Gewicht:

  Gemiddeld 5-8 kg

  Vacht:

  Lang en zijdezacht zonder krullen en met een grote variatie aan vachtkleuren.

  Levensverwachting:

  Gemiddeld rond de 10 jaar

  Hoe adopteer je een puppy uit Hoeve Hoogland?

  Tussen een hond en een baasje is het vaak liefde op het eerste gezicht. Daarom raden wij aan om eens ter plekke kennis te maken met onze pups. Zo kan je hen zien spelen en rusten in hun vertrouwde omgeving. Heeft er toch al een pup je hart gestolen op basis van de foto? Dan kan je via onze website je favoriet reserveren. Dan ben je zeker dat hij of zij nog beschikbaar is bij je bezoekje aan onze kennel.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website