100%
  Belgische puppy's
  ALLEMAAL GERESEERVERED

  Engelse Cocker

  Een Engelse Cocker is een prima keuze voor wie een gezellige gezinshond zoekt die deel mag uitmaken van zijn of haar gezin.

  Engelse cocker

  Karakter

  De intelligente en energieke Engelse Cocker Spaniël is een ideale gezinshond. Deze hond is vrolijk, levendig en sportief en voelt zich graag een deel van het gezin. Dit vriendelijke ras zoekt niet alleen gezelligheid op maar creëert het ook met zijn vriendelijkheid en aanhankelijkheid. Toch hebben ze best ook een eigenzinnig karakter, wat hen meer persoonlijkheid geeft. Als ze ermee opgroeien, kunnen ze goed opschieten met andere huisdieren en kinderen, al hebben ze een lichte voorkeur voor iets oudere kindjes. Het zijn geen echte waakhonden, maar ze waarschuwen je wel voor gevaar door te blaffen.

  Hoogte (volgroeid):

  Reutje: gemiddeld 39-41 cm
  Teefje: gemiddeld 38-39 cm

  Gewicht:

  Gemiddeld 12-14 kg

  Vacht:

  Zijdezacht en langer aan de oren, broek en achterkant van de poten.

  Levensverwachting:

  Gemiddeld 12-13 jaar

  Hoe adopteer je een puppy uit Hoeve Hoogland?

  Tussen een hond en een baasje is het vaak liefde op het eerste gezicht. Daarom raden wij aan om eens ter plekke kennis te maken met onze pups. Zo kan je hen zien spelen en rusten in hun vertrouwde omgeving. Heeft er toch al een pup je hart gestolen op basis van de foto? Dan kan je via onze website je favoriet reserveren. Dan ben je zeker dat hij of zij nog beschikbaar is bij je bezoekje aan onze kennel.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website