100%
  Belgische puppy's
  ALLEMAAL GERESEERVERED

  Franse Bulldog

  Deze gespierde 'stier' van een hond is de ideale speelkameraad voor oudere kinderen en voelt zich ook prima op een appartement.

  Franse Bulldog

  Karakter

  De Franse Bulldog dankt zijn naam aan de stier (Engels: ‘bull’). Deze stevige en gespierde rashond is dol op kinderen. Hij is dan ook een vrolijke en verdraagzame speelkameraad die graag hechte vriendschappen aangaat. Vooral met oudere kinderen klikt het prima. En hoewel deze honden eigenzinnig en koppig kunnen zijn, schieten ze ook goed op met andere dieren. De Franse Bulldog kan zich goed aanpassen als hij goed gesocialiseerd wordt. Hij kan ook prima gedijen in een kleinere woning of appartement zo lang je hem minstens één keer per dag uitlaat. Dit thuishondje bescherm je ook best tegen koude met een jas en tegen hitte door extra water en schaduw te voorzien.

  Hoogte (volgroeid):

  Gemiddeld: 30 cm.
  Kleiner dan een Engelse Bulldog.

  Gewicht:

  Gemiddeld: 9-13 kg.

  Vacht:

  Kort en glad. Vraagt weinig onderhoud.

  Levensverwachting:

  Gemiddeld: 11-12 jaar.

  Hoe adopteer je een puppy uit Hoeve Hoogland?

  Tussen een hond en een baasje is het vaak liefde op het eerste gezicht. Daarom raden wij aan om eens ter plekke kennis te maken met onze pups. Zo kan je hen zien spelen en rusten in hun vertrouwde omgeving. Heeft er toch al een pup je hart gestolen op basis van de foto? Dan kan je via onze website je favoriet reserveren. Dan ben je zeker dat hij of zij nog beschikbaar is bij je bezoekje aan onze kennel.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website