100%
  Belgische puppy's
  ALLEMAAL GERESEERVERED

  Golden retriever

  In een golden retriever vind je een zachtaardige en betrouwbare gezinsvriend met een evenwichtig karakter die erg goed met kinderen overweg kan.

  Golden retriever

  Karakter

  Golden retrievers staan erom bekend erg vriendelijke, sociale en evenwichtige honden te zijn. Ze zijn niet voor niets heel bekende en populaire gezinshonden. Deze gouden viervoeters zijn zachtaardig, goedmoedig en totaal niet agressief. Ze houden er dan ook van om dicht bij hun gezinsleden te zijn en geknuffeld te worden. Bovendien doen ze het goed met andere huisdieren, zelfs katten, en zijn ze erg goed met kinderen. Deze prachtige rashond is niet vies van een klusje en een echte aanwinst voor een warme familie.

  Hoogte (volgroeid):

  Reutje: gemiddeld 56-61 cm.
  Teefje: gemiddeld 51-56 cm.

  Gewicht:

  Gemiddeld 27-33 kg.

  Vacht:

  Bovenvacht: vlak of golvend.
  Ondervacht: waterafstotend.

  Levensverwachting:

  Gemiddeld 12-13 jaar.

  Hoe adopteer je een puppy uit Hoeve Hoogland?

  Tussen een hond en een baasje is het vaak liefde op het eerste gezicht. Daarom raden wij aan om eens ter plekke kennis te maken met onze pups. Zo kan je hen zien spelen en rusten in hun vertrouwde omgeving. Heeft er toch al een pup je hart gestolen op basis van de foto? Dan kan je via onze website je favoriet reserveren. Dan ben je zeker dat hij of zij nog beschikbaar is bij je bezoekje aan onze kennel.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website