100%
  Belgische puppy's

  Havanezer

  Deze unieke Havanese Bichon is een echte crowd pleaser die je vast zal entertainen maar ook doen smelten met zijn zachtaardige karakter.

  Karakter

  De Havanezer wordt ook wel Bichon Havanais of Havana Silk Dog genoemd. Deze kleine, levendige en nieuwsgierige bichon is niet voor niets zo populair. Hij smeedt een ijzersterke band met zijn gezin en geniet enorm van gezelschap. Daarom is hij het gelukkigst in een gezin waar er altijd iemand thuis is. Vooral oudere kinderen entertaint deze kleine, speelse lieveling graag. Hij hangt graag de clown uit en houdt ervan om de show te stelen. Doordat hij graag door iedereen leuk gevonden wordt, is de Havanezer iets minder geschikt als waakhond. Havanezers zijn intelligente, zachtaardige troetelhondjes. Ze zijn erg aanhankelijk, empathisch en gevoelig maar niet opdringerig. Als deze bichons iets hebben uitgespookt, zullen ze het ook weer willen goedmaken.

  Hoogte (volgroeid):

  Gemiddeld 20-28 cm.

  Gewicht:

  Gemiddeld 4,5-7 kg.

  Vacht:

  Lang en vol met mooie kleuren: zwart, wit of bruintinten.

  Levensverwachting:

  Gemiddeld 14 jaar.

  Beschikbare havanezer pups

  Hoe adopteer je een puppy uit Hoeve Hoogland?

  Tussen een hond en een baasje is het vaak liefde op het eerste gezicht. Daarom raden wij aan om eens ter plekke kennis te maken met onze pups. Zo kan je hen zien spelen en rusten in hun vertrouwde omgeving. Heeft er toch al een pup je hart gestolen op basis van de foto? Dan kan je via onze website je favoriet reserveren. Dan ben je zeker dat hij of zij nog beschikbaar is bij je bezoekje aan onze kennel.

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op. Wij geven je snel een antwoord.

  Niks gevonden?

  Neem een kijkje op de website van Felicanis waar we een groot aanbod aan pups en kittens aanbieden!

  Naar de website