Wat moet ik doen als mijn dier ziek wordt?

Indien er zich na verkoop van een pup of kitten toch enig probleem voordoet vragen wij ons steeds zo snel mogelijk (direct) te contacteren (0474976681) zodat wij gepast kunnen ingrijpen op het gestelde probleem.
Gelukkig gebeurt dit niet veel maar snel reageren bij een jong dier is van levensbelang.

In geval van hoogdringendheid (i.e. wanneer het onmogelijk is om het dier tijdig voor verzorging te bezorgen aan de verkoper, alsook in het geval waarin de verkoper niet bereikbaar is) is het de koper toegestaan om zelf een beroep te doen op een dierenarts naar keuze, die zal instaan voor de dringende verzorging. De koper moet dan wel zo snel mogelijk, liefst binnen de 24 uur, contact opnemen met de verkoper, die kan beslissen dat het dier overgebracht moet worden naar hem of een door hem aangewezen dierenarts. De miskenning van deze voorwaarden heeft tot gevolg dat verdere kosten van dierengeneeskundige verzorging niet ten laste van de verkoper kunnen worden gelegd ( tenzij het onverantwoord zou zijn het dier te verplaatsen).

Wanneer er zich een probleem voordoet vragen wij u zich rustig en beleefd te gedragen u zal dan ook op een rustige en vriendelijke manier worden geholpen, bij agressief of onbeschoft gedrag stoppen wij direct onze hulp en moet je niet meer op onze welwillendheid rekenen, ook wij willen met respect behandeld worden.

Stel, alles gaat verkeerd en het dier komt te overlijden in de garantieperiode wat gebeurt er dan en wat zijn de te volgen stappen?

U als klant hebt altijd de keuze bij overlijden van het dier aan één van de ziektes voorzien in het garantiebewijs tussen uw geld terug of een ander dier van dezelfde waarde geslacht kleur en leeftijd. Uiteraard vragen wij een autopsie verslag om misbruik tegen te gaan.

Zelfs indien uw dier buiten de garantie periode en binnen een redelijke termijn tot zes maanden na verkoop komt te overlijden zullen wij u zo goed mogelijk bijstaan en proberen samen tot een aanvaardbare oplossing te komen uiteraard met respect voor beide partijen.

Zelf een vraag over Hoeve Hoogland?

Heeft u nog een goeie vraag? Dan geven we graag een antwoord. We hebben geen geheimen en geven graag uitleg over hoe wij werken. Leer ons kennen.

Contacteer ons »